maskerad.

så fick jag choklad, en blomma och champagne av Bea. vilken total lycka. för övrigt var det lycka över lag igår. då jag passade på att fira min 23 födelsedag med mina vänner. vi premiärgrillade och satt ute och åt, åt tårta och spelade kubb. drack vin och avslutade hemma hos Hampus och Jonas. skratt och tokigheter, blandat med sånna där djupa samtal som kryddas med lite alkohol i kroppen. kombinationen är den bästa.. för lite sömn, sol i balkongöppningen, markarbete med Goliat, promenad i vårvädret med Kejsi och Fredrik, hämtmat till middag, en filosofiuppgift. en nästan klar fotouppgift och nu lite ekonomi. imorgon är det måndag, igen.

Statsvetenskap

så plötsligt. Hej Cecilia... bedömer din uppsats som godkänd.. därför förväntar jag mig nu, blommor, champagne och massa choklad.

krav till behövande.

underbar vuxenliv. eller inte. stress, prestaton, måsten. krav bortskänkes till behövande. introduktion på jobbet i sommar, ekonomikursen, mobbningskursen, fotokursen. jag väntar spänt på resultatet om c-uppsatsen. det är jättedumt och slöseri med tid att gnälla, för. våren är på intåg. Kejsi och jag har cyklat massor. Goliat briljerade på ridbanan här om dagen. Fredrik och jag satt igår och diskuterade livets stora frågor till efter midnatt. jag hatar, (hata är ett starkt ord) jag tycker mindre om att jag måste vara så duktig jämt. att det där förbaskade samvetet hela tiden viskar till mig att det inte är tillräckligt, trots att jag egentligen vet att det är det och att ingen annan än jag själv har de där höga kraven på mig själv.

vår, sol, söndag.

dom kallar det vår jag instämmer. våren är här. min termometer, som visserligen hänger i solen, visar nästan 14 grader. igår var det lördag. inget konstigt med det egentligen. mer än att den kanske stod för var en lördag i folkmun gärna står för. fest. en trevligt kväll, skratt, prat och drinkar. idag är det söndag. sol och moln. hästarna ska snart lunchas och jag ska äta frukost och dricka vatten.

vår, födelsedag och jobb.

april verkar bli en bra månad. elva dagar har gått. jag har hunnit, jobba, plugga, fylla år och allt det där vardagliga. puss häst, kissa hund, skratta, laga mat. äh, det är dumt att bli långrandig. funderar faktiskt på om kortrandigt är bättre. igår var min födelsedag. jag var snurrigare än vanligt. fick frukost på sängen, somnade om och fick stressa genom förmiddagen, slutet gott, då min förvirring gav mig två bonus timmar.. wow liksom! massa fina presenter, en kväll med bio och middag med Hampus och Jonas. en tekanna och presentkort på massage av Fredrik. en bok och en ljuslykta av Julia. imorgon väntar släktkalas. här om dagen invigde F och jag våren. på en filt, vid husväggen med kaffe och plugg. jodå, hejdå vintern! Äntligen.

prisutdelning.

Jag gör det igen.
Leker gymnasieelev å skriver lite geografi.
Asså pris för världens bästa flickvän ligger inte utom räckhåll.
Så här är det egentligen.
Jag har fått pris för att inte kunna vara tyst.
(när jag egentligen borde)
nominerad av han som jag får kalla mig sin
flickvän för.
Illa, jag kanske inte är så bra.

solig lördag.

typ när livet känns ungefär sådär. när en dusch är tillräcklig för att få en att tycka livet är allt annat än roligt.

och vem blev inte kär


ledighet, snö, kärlek å skidor.

Påsken. En långhelg i Idre.
Sol, sol å snö!
Underbar natur, god mat, trevligt umgänge.
Ledighet när den är som allra bäst :)
Dessutom är det lite lustigt, på ett fint sätt.
Hur någon som kör, sjunger med till en
disneylåt som man kikar lite på i smyg,
kan få det att pirra i hela kroppen.
Den där känslan av total tillfredsställelse,
lyckorus.
Mina ben och armar fick dessutom en utmaning.
Skidor. På platt mark.
Obalanserat, halt.
Känslan kan liknas med att försöka få en kokt spagetti att stå upp.
1,2 mil hasande skakande, ramlade.. Åkte jag iaf tillsammans med något vanare åkare.. Eller nej. Väldigt mycket vanare åkare. Skratt, frustration å irritation blandades, slutade i svett och någon fånigt ställning på marken. I snön.




RSS 2.0