utveckling :)

eftersom jag innan sommaren passade på att teckna medlemsskap i Nordsvenskahästen Södermanland, har jag idag fortsatt med medlemskap i Svenska brukshundklubben och anmält mig och min bruna till en kurs i allmänlydnad.

den 18-19 augusti väntar bruksläger med den gula :)

hej hösten med mina undebara pärlor. nu vill jag ju nästan att löven ska bli bruna.. nästan!

Utkast: Jul. 28, 2012

Men jo, jag lever. Efter rekordkassor å soliga dagar så känner jag verkligen att jag lever. Jag har nog aldrig tidigare reflekterat över hur tunga mina ben är.. eller hur trött man kan vara på korv, utan att end tänka på att äta den. Eller hur många glassar man kan göra inom loppet av en timme å hur allting slutar i en huvudvärk som inte ger sig å ett hysteriskt fnitter anfall. Hej å välkommen till mitt liv. Som jag för stunden spenderar alldeles för mycket tid av på jobbet å alldeles för lite tid tillsammans med mina djur. Den här å nästa vecka till, innan de flesta turisterna lämnar ön.

Jag längtar till min lägenhet, till vardagen å efter att slippa sätta på sig LÅNGBYXOR när det är 30 grader varmt.

24 dagar till Cypern :) två veckors till hemfärd. Det är slöseri med energi att klaga. Öland är en vacket plats å bo bättre kan jag inte göra. Men för stunden känns det som jag får för mycket av alla andras ledighet å semesterfirande.

regn.

Tio grader i luften får mig att vilja ha Cypern ännu mer.

Jag fryser å saknade vantar när jag cyklade till jobbet tidigare idag. Huden är lika blek som på vintern å Goliats vinterpäls kikar fram.

vänskap, ledighet och drömmar.

första natten på av de senaste sex nätterna som jag och Kejs sover ensamma.
ingen extra säng är placerad i mitt rum och inga nattsamtal.
lite tomt faktiskt.
lediga dagar med Hampus och Jonas har bjudit på cykling,öl, ridning, mat, lösning av världsproblem, trerätters, Winnerbäck konsert, vin, skratt, promenader, dopp i havet.
egentligen förtjänar vissa händelser en extra beskrivning, så som en full slottsruin som inte får någon ordning på sitt liv, eller smaken av en kapristäckt Ölandsflundra. en annan dag.

på tal om något helt annat, vaknade jag för en halvtimme sen ur en mycket märkling dröm.. jag var på väg hem, cyklade. Goliat kom och mötte, så vi pratade om livet, sen från ingenstans kom en kille (ingen aning om vem) som jag bodde vägg i vägg med på nå internat. vi tog sällskap och så började det snöa (notera att det var sommar först) så när vi sitter på mitt rum och pratar hörs bebisgråt. utanför min dörr hade någon lagt en bebis. det hela slutar iaf med att hela internatet blir engagerade i det här barnet som får bo hos mig.

något yrvaken vaknar jag på mina tjugocentimeter, då Kejsi brett ut sig i natt och undrar var tusan jag får allting ifrån..

vänskap, ledighet ovh drömmar.

första natten på av de senaste sex nätterna som jag och Kejs sover ensamma.
ingen extra säng är placerad i mitt rum och inga nattsamtal.
lite tomt faktiskt.
lediga dagar med Hampus och Jonas har bjudit på cykling,öl, ridning, mat, lösning av världsproblem, trerätters, Winnerbäck konsert, vin, skratt, promenader, dopp i havet.
egentligen förtjänar vissa händelser en extra beskrivning, så som en full slottsruin som inte får någon ordning på sitt liv, eller smaken av en kapristäckt Ölandsflundra. en annan dag, innan jobbet ska jag hinna med mina djur.

på talom något helt annat, vaknade jag för en halvtimme sen ur en mycket märkling dröm.. jag var på väg hem, cyklade. Goliat kom och mötte, så vi pratade om livet, sen från ingenstans kom en kille (ingen aning om vem) som jag bodde vägg i vägg med på nå internat. vi tog sällskap och så började det snöa (notera att det var sommar först) så när vi sitter på mitt rum och pratar hörs bebisgråt. utanför min dörr hade någon lagt en bebis. det hela slutar iaf med att hela internatet blir engagerade i det här barnet som får bo hos mig.

något yrvaken vaknar jag på mina tjugocentimeter, då Kejsi brett ut sig i natt och undrar var tusan jag får allting ifrån..

:)

Sista lediga dagen.
Inget sommarväder, men i en sab på turistäventyr. Hampus å Jonas står för sällskapet. Gårdagen bjöd på sinus å strand.
Jag överlevde min första utekväll i 12 centimeter höga klackar. Det är ju nästan värt en elogé.

Imorgon, tillbaka till gatuköket. 35 dagar till Cypern.

ledighet

Om fem timmar är jag ledig i fyra dagar!
Om 22 timmar hämtar jag Hampus i Kalmar.
Hej lite sommarlov :)

turister

Ett fint ord. Kopplat till semester känns det ännu bättre.
Matkö, glasskö, otacksamma föräldrar, skrikiga ungar, sura miner, stress, grighet, kladd, tyska..

Ibland älskar jag mitt jobb. Det är slitigt att steka, fritera, rulla glass och servera mat. Men nog så underhållande.

grodor och värme.

Det här gått en vecka. Horoskop kan ju ta sig någonstans. Det närmsta mitt livs kärlek jag kommit är grodan vars liv höll på att ryka med när julia å jag var ute å gick med stavar här om kvällen. Jag borde ha kysst den!

Idag är en lång dag. Ungefär åtta timmar i över trettiograders värme på jobbet. Brunbrända turist med saltvatten i håret får mig inte alls att längta efter sommarlov..

djur, konstaterande och huvudvärk.

hej huvudvärk.
idag, när jag slutade jobba tänkte jag att eftermiddagen skulle ägnas åt gul å brun.
hur blev det? te i soffan med alvedon som bästa kompis.
ett chokladsug infinner sig och jag tycker lite synd om min själv.
men bara lite, en kort stund, jag ska vara duktig matte idag också.
 
värt att notera, är konstaternadet att horoskop aldrig stämmer.
eller iaf inte börs ta vid största alvar.
 
ett annat konstaterande är faktumet att kläder är överskattat.
den här sommaren spenderas i, jobbkläder (piketröja och gamla byxor)
bikini, ridkläder eller träningskläder.
att alla mina reafynd och nya skor inte används gör lite ont i hjärtat. faktiskt.

LEDIG :)

ledig idag. Och imorgon. Solen strålar. Två av tre att göra grejer, check.

Snacka om stekig sommar. Idag i solen. Igår på jobbet. Det ska fortsätta så. 49 dagar till Cypern, till dess är det okej med stekandet på Öland. Helt okej.

Å vad gäller stjärnorna. Oförändrat läge!

ljuger stjärnor?

Spänningen kvarstår. Än har ingen gett sig till känna. Turister som inte vet vad sopptunna är finns det dock gott om. Jag försöker intala mig själv om att de är djurvänner och vill vara vänliga mot kajorna. Jag misslyckas. Imorgon väntar två lediga dagar. Jag hoppas på sol. Målade naglar. Ridning och hundpromenader. Kanske ljuger stjärnorna. Man vet ju aldrig.

RSS 2.0