tentan, mamma och skärtorsdagen

aaaaaaaaaaaaaaaah
jag är så trött på min tenta, hela förmiddagen idag. det är tjatigt med substantiv, satsadverbial, böjningsmorfem och allt vad det så vackert kan heta. nu ska jag bli klar, åka hem till mamma imorn, så hon får hjälpa mig. mamma är bra :)

imorgon är det skärtorsdagen, då får man klä ut sig, äta godis och vara ledig dagen efter..det måste man ju om man ska till Blåkulla.


hard working

det är blod på min lapp om satslösning, det får tala för hur hårt jag jobbat (kan vara ketchup också)
nu slutar jag för stunden, jag ger inte upp, men ska äta lite lunch och bege mig till Goliat.
har hållt på sen nio, med frukostuppehåll
jag är trött i huvudet och tycker att jag har rätt att vara det

bilden är tagen förra påsken, jag, mamma och Hilma på påskrisjakt, vi hamnade vid P10 och Hilma flög (trampade) iväg med fyndet.

30 marstisdag, hade det det varit för jättemånga år sen skulle jag haft ridning ikväll, visserligen har jag det ikväll också, men inte med spänningen om vilken häst som väntar på mig. jag vet att Goliat står och väntar på mig, en trygg och skön känsla.

om en vecka åker jag till Öland :D

snart, om några dagar är tentan klar, jag ska göra så mycket som möjligt idag. Imorgon ska vi jobba med den, Hanna och jag. Jag hoppas den bli klar, eller att iaf de oklara delarna klarnar.längre dygn!

halv tolv, jag skulle önska att dygnen va lite längre, två timmar..två timmar längre
jag borde inte blogga, jag borde göra min satslösning, som inte blivit gjord än. Jag fastnade på massa frågor innan den, typiskt.

jag ska bara nämna att Goliat var bäst idag, spetsade öron, barbackagalopp på grusväg, vår i luften och lite regnstänk


underbar <3

sista måndagen i mars

jag försov mig imorse. kors i taket, för annars kan jag inte sova.
halv nio slog jag upp ögonen, 9.15 var det föreläsning. men jag hann, riktigt snabb :)
efter skolan, var jag och hämtade mitt paket ifrån adlibris. tre helt nya böcker, varav en var inplastad, fonetik light, jag men hur värdefullt låter det liksom inte?
jag införskaffade också i två par tights, ett par för att mamma ville att jag skulle ha ett par hela, nya svarta, tjocka. så ett par sånna fick det bli, jag hade ju fått pengar. sen kunde jag inte låta bli ett par tunna, rosa på lindex, 34 kr med min 30% check. dessutom var det rea på accesoarer på gina, så jag fick några nya armband. fick köpa iaf.

ikväll väntar satslösning och positionsschema, det låter precis lika roligt som det är.


städning och bilder

rent, påskfint och frächt.
tre ord om lägenheten, såå skönt!

blev en kortis hos Goliat idag, det för att slippa stadsbussen

här för någon dag sen la jag in alla mina bilder på datorn, bilderna jag haft på skivor.
blandade känslor. bilder sen 2004, sen första vintern med Goliat.. Goliat var ung (nästan iaf) och jag va liten, jätteliten. ska bjuda på några innan vi kilar ner i tvättstugan.

 Mailn och jag, sommaren 2005
Mormor och Hilma, konfirmatin 2005
niornas bal, 2006
 Hilma, tandlös ovh otroligt söt , 2006
 Grekland, 2007

 Konfirmandläger, 2007
 Jason mraz, 2008

nu måste jag tvätta, Klas blir arg!

mycket text, sista lördagen i mars

igår var jag med om två misstag, eller jag blev utsatt för två misstag för att folk är allmänt konstiga.. eller förvirrade.. eller inte har koll.

hur som helst, var vi uppe halv sju. för att hästarna skulle ut. väl framme var hästarna redan ute.. en miss där och INTE ifrån min sida.

sen skulle vi med tåget in till Strängnäs för att hälsa på Klas mormor, biljett-automaten krånglade, tågkvinnan sa att tåget skulle gå och att vi skulle få köpa biljetter på tåget, jag svarade med att det kostade ju mycket mer och hon sa att hon visste det, blåste i sin pipa och tåget lämnade perongen. jo, men lyckat. i två timmar fick vi vänta på nästa tåg, det blev en snabbis hos Klas mormor, för att avsluta kvällen hoa H och J.

trerätters bjöds det på, det var som att vara med i halv åtta hos mig, fast att jag var ensam tjej. avokado och skagen till förrätt, rotfruktsgratäng till varmrätt och hemagjord vaniljglass med varm jordgubbsås till efterrätt. vin och päronkonjak serverades till det. snart så ska jag väl bli tillräckligt vuxen för att tycka att vin är lika gott som oboy. päronkonjaken var på tok för stark.. det renade hela huvudet genom att bara smutta på den. senare på kvällen blev det kortspel, uno var riktigtkul.. plump också för den delen, eller edn bjöd iaf på många skratt, Hampus konstaterade att han och jag var för smarta för att vända kort och gissa stick.. aja, jagfattar fortfarande inte grejen med det hela.

när vi skulle åka hem sen, blev vi utslängda ifrån väntsalen på sation. det kom en vakt som skulle låsa, han var farinerade över blixtarna. det var kallt att stå ute, tågen kom och vi åkte hem.

fredag, fredag, fredag!

tentan är inskickad, den är aspackad!!!
jag väntar på en vinnare i Let's dance.
imorgon ska hästarna ut, kvällen bjuder på Hampus och Jonas, vi blev tilldelade fribiljetter på middag där idag. wow, vilken grej :D högsta pris!
problemen är det ständiga:
vad man ska ha på sig..
jag har min lilla, nya svarta, det lutar åt den. strumpbyxor?
just nu skulle jag vilja att grammatiktentan skötte sig själv, så jag fick ta lite påsklov. Öland, Öland, Öland. Ge till mig!! där ska det vilas upp, läsas två böcker inför nästa kurs, för att sen kunna parta loss på Östersjön. Kanske får vi ett tema imorn kväll, vi får se.  

Spotify funkar inte, Patriiik, hur ska jag klara mig.

nu börjar det, tillbka till klas och soffan

puss

färdig, Mamma jag är fäääärdig!

okej, så misslyckad är jag kanke inte!
klockan är nu halv tolv och jag känner mig klar.
allt är klar, texten, litteraturlistan, alla referenser.
nu ska den bara läsas igenom, det blir morgondagens projekt.

ett minne kan väcka en känsla, en känsla en tår


en misslyckad f(y)lla

misslyckad.
Ha!
halv åtta är det halv åtta hos mig, ett program som jag faktiskt följer.
jag sa att jag skulle bli klar med tentan till dess, så blev det inte.. eller det kommer inte bli så.
det är för att jag har slut på ord, för att jag inte får ihop den sista sidan. för att jag inte orkar läsa min bibel igen. jag gräver ner mig. blä! jag tycker att jag svarat på fråga, tydligt och klart.. men det tycker inte sidan, den vill bli full, precis lika full som en löningslördag. den nöjer sig inte bara med cider, den vill ha drinkar, massa shot, öl och vin. den vill ha allt och lite till..så mycket att det väller över! (sidan alltså)

idag har jag lekt med Hampus..nej, inte lekt. vi gick promenad med hundarna och pratade..pratades så som vuxna människor gör, pratade om pengar. jag hatar pengar. sen gräddade vi våfflor och åt dem tillsammans med Jonas. påtal om pengar kom mitt studiebidrag idag, det tog slut lika fort som det kom till. räkningar är kanske vuxenpöäng, men inte så roliga poäng, nu är de betalat iaf, lite skönt.

Vi börjar tagga Riga. Jonas tycker vi ska ha ett tema och röstar för rosa, Klas för partyhattar. jag måste sova på saken.. eller egentligen, jag borde inte behöva göra någonting. ta med mig bara, klä mig i rosa och sätt på mig en hatt :) Hampus är rädd för att vi ska få trängas på dansgolvet med rullatorer, vilket passar mig utmärkt. kanske kan det dämpa min 20 års kris lite grann, I'm still young! (beroende på med vem man jämför)

nu har jag bara tio minuter på mig, innan Helge Skog tar plats i runtan. misslyckad..var det inte så? sidan är inte full än, bara onykter!


vad som saknas är en cykel

jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på att skriva om..kan ju börja med att säga att redovisningarna, gick.. jo, men det gick bra. Goliat är bäst, för att han finns å snart ska jag gå till mammas jobb för att åka till Strängnäs. Hampus, hundar och våfflor väntar imorgon. Tentan ska skrivas färdigt för hand innan jag somnar ikväll. jag har hämtat min mp3, det kostade 200 kr och känns som ett kap. nu har jag musik, får jag hit en cykel också, så slipper jag bussen till Goliat.

annars är jag just nu kär i Patrik Isaksson eller iaf i hans låtarJulias muffinsskola för hela slanten

nu har jag gett upp. vi bjuder på improvisation imorgon, två gånger till och med. det är att bjuda på sig själv. förberedelserna inför imorgon gick väl okej, egentligen. jag står inte för vad som står i arabiska-arbetet då mer än hälften är plankat ifrån wipikedia.. LATA VUXNA! men för resten, jag gillar till och med vår redovisning, den om arabiskan. (skilj nu på arbetet och själva redovisningen) vi kör ett säkert kort med söta barn och Pippi Långstrump..så det ska nog bli bra. leenden kan jag lova.
jag har en hemtenta som ska in på söndag, på fredag måste den bli klar, jag vill ha helg, helg med grammatiktentan. borde läsa igenom det jag skrivit, det ska jag göra nu. avsluta min skoldag med att göra färdigt det som är klart.

sen tar vi natt, för huvudet är trött på språkberikande program och negativa kursare. blä på det!

blää!

jag hatar grupparbeten, det är bara så
nu ska vi jobba med arabiskan, andraspråksinlärningen är klar. så tack för det.
jag är trött, har ont i huvudet och vill sova..eller gå ut och gå, ut till Goliat. Bil någon?
om man ändå kunde trolla..för det kommer bli natt innan vi är klara å jag kommer få åka buss i mörkret. nu får ja gnälla lite. (mycket)
skolan nu.. en snabb lunch.
suck!


regn, kläder och dagar

det regnar..jag tror att jag tycker om att det rengar.
det betyder att snön smälter
jag behöver boka tvättstugan, det krisar med kläder just nu.. eller iaf med kläder jag tycker om.
nu är det skola, grupparbeterna ska göras färdigt. hoppas att det inte tar hela dan, jag har intag ikväll och vill inte att det ska hinna bli natt innan hästarna kommer in.
max till fyra.. och jag blir trött av att bara tänka på det.
nog med gnäll.
på Hampus facebook står det att det är 70 dagar til studenten, det betyder att det är 70 dagar till Öland.
det är att älska, inte gilla, älska!


Maybe tomorrow - Westlife (och jag är såld)

Cant believe its over
That you're leaving
Weren't we meant to be?

Should've sensed the danger
Read the warnings
Right there in front of me

Just stop
Lets start it over
Couldn't I get one more try?

Maybe tomorrow you'll say that you're mine
You'll realize, I could change
I'm gonna show you I'm in it for life
I'll get you back someday
Maybe tomorrow

I forgot to be there
I was selfish I can see that now I should've got to known you Should've held you When your tears fell down Just stop Don't make me beg you Tell me that you'll stay the night Maybe tomorrow you'll say that you're mine You'll realize, I could change I'm gonna show you I'm in it for life I'll get you back someday I will find a way Wait a minute Just hear me out This time I promise, I'll put you first Turn around now Your heart can't let you walk away I'll do what it takes Maybe tomorrow you'll say that you're mine You'll realize (realize), I could change (I can change) I'm gonna show you I'm in it for life I'll get you back someday Maybe tomorrow There's so much I wanna say now I just wanna make a life with you (don't walk away) There's so much I wanna do now I just wanna make love to you Maybe tomorrow Maybe tomorrow

tenta, Goliat och krisen!

jag pluggar inte mer idag, skulle kunna göra det. skulle verkligen börja skriva på Gerrits grammatik tenta. Just nu är jag trött på andraspråksinlärning, så grammatik skulle kanske passa perfekt. jag har öppnat ett tomt, oförstört worddokument.
idag gick vi till Goliat, Klas och jag. skönt, men blött om fötterna.
sen red jag på banan å det gick jättebra. lalalaa å puss på Goliat.
till middag fick jag osttortelini och ketchup, smakar båt, sommar och sommarlov.

på bussen hem konstaterade jag att jag nog har 20 års-kris. Klas tyckte det lät jättelöjligt och att 20 skulle vara en ålder man ville ha. (har man ålder?) men jag vet inte... och kom på att jag saknade våren i nian jättemycket. det skulle bli sommar, jag skulle bli brun och börja på gymnasiet. vi var på konfaläger, vandrade och gick vilse i spöregn. SAKNA! jag har kommit på det, att jag saknar kyrkan, läger, ledare och allt där till. 16 var bättre, 16 var så mycket bättre än 19, jag vill inte bli stor, jag är inte mogen för det än. jag klara ju inte ens av att ta tag i tentan, suck på mig. jag får liksom inte ens vara tonåring längre. sååå orättvist!! jag är hellre fjortis än har massa vuxenpoäng. liksom typ plunk och typ slut.

idag bara

en essä fråga kvar
det har tagit mig hela förmiddagen att skriva den första, blää!!
solen skiner och jag ska gå ut nu, ta mig ut till Goliat, men benen kanske :)
jag känner mig trött, seg och äcklig.. till på köpet har jag mensvärk. blää på det också.
jag ger upp
sommaren är klar, Öland, Goliat och BEMS med Julia den här gången.
hur kul kommer inte det bli? 

vatten

- det har regnat in.

Julia öppnar källardörren ock ser förvirrade ut

regnat och regnat, stopp i kommunens ena ledning ledde till en vattennivå på mellan 5-10 cemtimeter hos mamma och pappa igår. vi fick första bära saker, sen bära hinkar för att avsluta med att pappa rev upp golvet.
det enda kommunsnubben hade att komma med var "fy faan".

sen kom en grävmaskin och en pumbil, vattenströmmen bytte håll i brunnen och började rinna i rätt riktning

Glad :D

just nu känner jag mig bara jätteglad
snön smälter,
jag har haft en underbar förmiddag med min sötaste gula häst,
jag skojar med Hampus på msn,
jag väntar på min mamma som ska ta mig till Bidermans och köpa nya ridskor,
jag lyssnar på bra musik
och
det är fredag

även om veckodagar för mig, som inte har femdagarsvecka spelar så stor roll är fredag speciellt
imorgon fyller pappa år och jag ska få åka till Strängnäs

idag, ikväll, imorgon, på lördag och på söndag

jag upptäckte just att min tidigare inlägg inte blivit publicerat.
nu är det de.
jag ska lägga mig nu, sova och vakna. imorgon är det fredag.
idag har det spenderas mycket tid här framför, allt för tentan. det är är min tröst, att så skriva som jag vill. underbart.
Hampus har Cicciabstinens så på söndag blir det lunch.
jag klagar inte, jag tycker om att vara en drog ;)
imorgon ska jag försöka, tillsammans med mamma få tag på ett par nya ridskor..
på lördag fyller pappa, så helgen är bokad.
nu läggdax.

puss

frågor ... film

jag har inte så långt kvar på de tio första frågorna..
Klas kommentar: "jaha.. är det bara frågor" satt ju som en smäck (visst kan man säga så) imorse..
bara frågor, haha!
jag ska skriva färdigt dem nu, sen väntar essäfrågorna vilket kräver mer jobb, mer funderande, reflekterande och analyserande.
det är Troja på TV.. enda anledningen att sitta och kolla på typ en över två timmars lång krigsfilm skulle vara det blåa vattnet i Medelhavet och Orlando Bloom. men så lätt faller jag inte, inte när jag har vackra svenska termer att ta mig igenom.. så.. so long!

en karriär utan stöd ifrån någon annan

jag har rast, har fyra delfrågor och två essä frågor kvar. blää!
haha, min entusiasm ifrån igår har dött, dött, dött, dött.
idag skiner ju inte ens solen, så vad finns det att vara lycklig över? dessutom kommer tenta nummer två imorgon, vilket betyder satslära, ordklasser och grammatik upp till öronen. jag klagar. ja, det gör jag faktiskt. om jag bara fick skriva, prata och tycka massa saker utan att behöva referera till författare, forskare och olika pedagogiskateorier, då skulle det vara jättelätt. Politiker.. eller kanske författare är bättre.. de behöver inte ha stöd ifrån någon, de bara gör. jag måste hitta någon som håller med mig för att få skriva det jag vill, eller någon som inte håller med mig. då faller min teori och jag får erkänna det. klockan är tolv, jag har inte klätt på mig. har en tröja ifrån BEMS på mig, vilket får mig att längta till Öland och ett par röda mjukisbyxor, vilket också får mig att längta till Öland. Påsklov, ja tack!

Hej Tentan, nu kör vi!

so let's go!

jag är redan på god väg, hittills inga större bekymmer. tycker att det är rätt kul att sitta med alla böcker och känna sig lite duktig. dessutom har jag kommit på att vackra termer är min nya melodi. Hur fint klingar inte interrimspråk, stimulant tvåspråkighet och monitormodell? okej.. nånstans går väl gränsen.. nörd eller inte? något annat som är min melodi, vad gäller studier är självständigt arbete. Gruppuppgifter kräks jag snart på. Musik, böcker, en dator och jag med mig själv.. så ska det vara, så funkar det bäst iaf när det ska produceras resultat.

klänningen och tentan

Vila - Spirit Corsage Dress

Bilden är till Anna.. den är det, fast i svart :)
smock i ryggen, så den sitter jättebra!

jag är själv ikväll, ska snart duscha och ta tag i min tenta.
vi fick den idag, eller fick och fick, jag ska hämta den på Blackboard. så nu finns det att göra, och frågor att hänga upp sig på. det tycker jag om.

en slags känsla

just nu känner jag en känsla, som innefattar allt det där man inte vill känna.
jag är arg, irriterad, hungig, trött, sur, ledsen och önskar mest av allt att jag var fyra år och utan problem.
jag blir tokig på att alltid vara överallt och ingen stans, på att alltid bli räknad med. hur ska man bete sig för att folks ska bli nöjda? ärligt, jag är liksom ingen magiker. tänk om man liksom på något sätt kunde vara alla till lags, samtidigt som man själv inte kom i kläm. gruppuppgifter är det värsta som finns, att alla inte gör lika stor del, det kan jag acceptera, men när det kommer till å lösa andras problem..då blir jag tokig. inte så det märks, men på insidan. okej, jag borde typ växa upp, sluta gnälla och kanske sluta ta åt mig, men jag kan inte..jag kan inte sluta bry mig. ta bort mig, idag i alla fall.

ovanför...

utanför mitt fönster har de ställt upp en brummande skylift, det ät snön som ska bort från taket.
nu är det bara gilla läget, något annat som bara är att gilla är att det inte är draget några pengar ifrån mitt konto för klänningen jag köpte. det ingår inte heller i det reserverade beloppet, konstigt.

nu, frukost, fixning och skola.
ikväll ska hästarna tas in.

paket, klänning och hår

idag har jag färgat mitt hår, som nu siftar i ljusbrunt med röda toner :)
jag har köpt paket till min pappa, som fyller år på lördag, jag har också införskaffat en ny svart liten klänning som jag ska ha fina strumpbyxor till och så har jag fått ett par nya ballerinaskor av mamma. Goliat bjöd på långtur i strålande solsken och kvällen på familjemiddag at my place. en bra dag!

nu har jag huvudvärk och måndagsångest, imorgon är det grupparbete för hela slanten. jag är klar med min del, jo, men relativt klar iaf..

för övrigt har jag ansökt till kurserna nästa termin och håller tummarna för att jag får läsa båda två. just nu vill jag bara ha april, så jag kan få komma till mitt Öland!


Aprilplaner

Goliat luktar inte illa länge.
Idag kunde jag tagit sovmorgon, men det går inte.. det är helt enekelt något fel.
igår blev det städning, Klas, Jonas, solsken, hundar, Goliat, pizza och Melodifestival. Jag som hejade på flickfavoriten Darin tyckte inte att rätt låt vann. Vi får väl se hur det går i Norge i maj. Men innan maj kommer april och jag kan inte annat än längta. Igår bokades en tågbiljett till Kalmar den 7 april. Min 20 års dag kommer att firas där, mamma har lovat restaurange. fast Öland och vår lockar såå mycket mer en middagen. Sen anländer jag i Eskilstuna igen den 11, för att dagen där på bege mig till Riga. Jo, emn april ser väl okej ut.

Jag fortsätter att drömma om hunden, som förr eller senare måste dyka upp.
lite längtar jag tills imorgon också, så jag kan få anmäla mig till kurserna nästa termin.

illaluktande

min häst luktar bajs ur ena näsborren.
skratta inte..jag gjorde det först med enligt min undersökning på google ska det vara bihåleinflammation eller tandspricka.
någon mer som hör hur dyrt det låter?
min lilla puss häst..
imorgon måste jag försöka få tag på veterinären..fråga vad det kan vara å om han måste komma ut, ajöss med mina sparade pengar.
huvudsaken att Goliat blir bra. bara det inte är något farligt..så hejdå kunna sova i natt.


drömmen om en hund

jag kan inte sova. blääää!!
vaknar, vakna, vaknar.

jag har fått för mig en sak, jag har tänkt på det väldigt länge. en hund. jag vill ha en hund. att ta med på prommenader, att ta med till stallet, på utflykter, ut i skogen, kramas med, leka med, lära massa saker. en riktig bästis. tänk så underbart, en vifftande svans skulle liksom till och med göra det roligt att gå ut när det regnar.

om en månad blir jag tjugo, nu är det frukost och långprommena på schemat.

puss på Klas

idag bara

för fjorton timmar sen gick jag upp.
idag blev det heldag, skola, skola, skola, lite Goliat och lite Hampus och Jonas
jag fick köra bil till stallet, wow! en stor audi. måste erkänna att jag tycker om corsan, den är liten och smidig. den här va stor och snabb. för stor, jag såg ju knappt över ratten, haha.

jag har tvp kapitel i en bok som jag borde läsa, men inte tänker. jag fattar inte, tänker läsa efter föreläsningen, då kanske det blivit lite klarare..

Underbart med Kalle Moraeus och Orsa spelmän

kunskap, skola och lycka

Hanna säger att man kan använda strypkoppel. nej, jag menade dressyrlänk på sin hund utan att det skadar. hon säger att det är ett bra hjälpmedel. Jaha ja, där ser man.

halv sju i morse åkte min telefon i golvet, sen kunde jag inte somna om. i en timme till hade jag kunnat sova, men det gick inte. vrida och vända sig..så jag gav upp.

idag blir det skola, grupparbetet ska färdigställas. sen ev. öppet hus med grabbarna grus..(om man rimmar omendvetet betyder det att man har en helmigbeundrare) hinns öppet hus med, förjs det av Goliat och intag av hästar, för att avsluta kvällen med mat och film.

insåg jag en sak, höjden av lycka. bestämde mig för att läsa ett kapitel ur den sk. röda Bibeln, tillhörande min utbildning. när jag slog upp kapitlet hade jag reda läst det, vilket betydde att jag kunde lägga hela min själ i satslösningen :)

ny avdelning på ÖB?

hahaha!!

idag, ÖB med mamma och Klas.
så stod vi vid katt- och hundavdelningen och kikade på diverse saker, ibland nå leksaksvippor till katter låg en korv, asså en plast korv, hundleksak. på håll såg det ut som något annat..

C
- det ser ju ut som en dildo..
M - jag trodde vi var på husdjursavdelningen
längre bort på hyllan ligger flera korvar 
C - TITTA! de finns i olika storlekar..
Mamma skrattar
C - å flera stycken på ett band.
M - de är sånna där kulor man kan ha å träna med.
Jag skrattar
M - sånna där man har när man är sladdrig, de sitter fast i ett band
skratt
jag börja sen plocka med ett koppel, vilket jag gör om till ett stryp halsband (fattade inte hur det skulle vara)
C - asså, jag fattar inte hur man kan ha strypkoppel till sin hund ..?
M - vi är nog på sexavdelningen..
Jag tittar på mamma
M - ja, till och med stryphalsbandjag tycker om min mamma!


film, utbildning och morgondagen

filmtajm, det är Wallander på 4:an. honom tycker vi om, eller jag gör det iaf. fast Beck är bättre, då får man se Gunvald, honom gillar man ännu mer.

Aja, hur som helst funderar jag på att plugga två kurser nästa termin, en på skolan och en på distans. den här terminen är rätt slapp, asså massor med nytt som är svårt, men inte mycket tid i skolan. gör jag som jag tänkt i tre terminer betyder det att jag blir klar tre terminer fortare (smart där) funkar det som jag tänk läser jag min sista termin HT12, det känns inte alls så långt borta och kan kanske vara värt 1½ år 200% plugg. då kan jag söka jobb till VT13 som behörig 22 årig lärare i svenska som andra språk och samhällskunskap, det kan kah leva med :)

nu har det börjat och jag vet att jag har sett filmen.morgondagen bjuder på tvättstuga, mammabesök, Goliat och plugg

Bilden + Klas får tala för idagen rosa dröm och bilförare

idag gav jag upp
satte på mig den rosa långa tröjan, det passar inte alls med håret, men jag måste juha kläder på mig å gillar inte att en av mina älsklingströjor bara hänger i garderoben. idan låssas jag att jag är blond!

jag drömde att jag hade en hund i natt, en liten söt handvalp. den va bedorande :) när jag vaknade infann sig den där nykära känslan, jag hade en liten hund. lycka!!

igår spenderades kvällen vid TV, det för ovanlighetens skull, sveriges värsta bilförare.
hahaha! det är ett under att vissa har körkort, hur de överhuvudtahet klarat uppkörningen fattar inte jag. jag och Klas satt och skrattade åt det, fast egentligen, så himla kul är det inte, förenat med livsfara.

snart skola och igen är det strålande sol och heldag, det kallar jag inte tajming

klockor som stör och kulör som förstör

trött!

jag hatar när man är mitt i en dröm och så ringer klockan och drömmen är som borta
imorse var det så, jag kommer inte ens på drömmen nu.. å för en gångs skull var det en bra dröm. inga älgar, inga ordklasser, jag var glad, bekymmerslös.

om si så där en kvart ska jag traska iväg till skolan, kar ingen lust, solen strålar och det lockar att åka ut till Goliat och ria en långsväng. men var sak har sin tid, förövrigt behlvs en vårgarderob som passar till orange! idag letade jag fram en av Klas tröjor, visserligen inte vårig, men inte rosa, eller någon annan färg som inte alls passar med min kulör på håret. jag har min gröna sjal, den är riktigt snygg :)

minnen, den blå boken och min farbror

tillbakablickar, yes!

musiken som mina granar just hör är musik som väcker otroliga minnen
asken, kyrkan, första kärleken, Afrika, joggingrundor.. allt..
mina kära mp3 låtar, det bästa från det mesta
jag läset gamla blogginlägg  och hittade något jag fastnade för.

minnen finns där så länge man behöver dem
vissa minnen försvinner helt enkelt inte, de finns där för att de betyder något, jag tänker se till att de stannar kvar, även om känslan är borta. jag behlver dem för att vara jag.

sail the ocean - Darin,
texten står på en mapp ifrån nian, jag va olyckligt kär.

det är läggdax nu, jag är sådär trött, det har tagit mig hela dagen (till å från) att läsa ett kapitel i den blåa boken om andraspråksinlärning, det kallar jag prestation. imorgon är det skola hela dagen.. först föreläsning sen grupparbete, ingen sol hoppas vi på, för då känns det surt att inte kunna rida i dagsljus.

påtal om gamla inlägg, det va en hel del om Goliat,
idag tog vi en tur i solnedgången jag å min farbrorpensionspapper

vuxenpoängen rullar in.
idag fick jag de oraga brevet i mitt brevinkast, haha, shit!! pensionssparande.

DIN ALLMÄNA PENSION

står det med stora bokstäver på framidan, tillåt mig att små le.
är det där något som går automatiskt, jag hajar inte..?
det där är sånt man män har pappor till, jag måste fråga honom.
 

drömmar och tid

jag är tillbaka i mina sjuka drömmar, i natt handlade de om ordklasser och bisatser.. jag har tentaångest utan att ens hunnit få tentan. Hjälp!

Klas sover och sover, jag kan inte sova. har pluggat lite, klickat runt på datorn, lyssnat på musik och blivit arg på Siri som ätit upp min toffel :(

Anna, tack för gratulationen på namnsdagen och krisar det, självklart får ni sova här :)

jag och Goliat har hängt ihop i ungefär 5½ år nu, känns som alltid, men ändå inte länge..tiden går fort när man har roligt, så är det väl. men har nu några gånge fått höra, oj vad länge! det bekymmrar mig. länge, vadå länge? länge med Goliat kommer vara föralltid, även om det inte är möjligt. han är en gammal herre nu, snart firar 21 dagen. jag skulle liksom inte ge upp honom för att han blir stel, inte kan hoppa över en meter, eller för liten att ta med ut på tävlingsbanan. herre Gud, han är väl inge cykel? Länge är tills det tar slut, fast än det inte är tillräckligt.
RSS 2.0