en timma

om jag inte satt på en bibliotek med en kille bakom mig, som visserligen också sitter vid en dator skulle jag gråta
egentligen vet jag inte varför, men en timma känns kort, man hinner inte så mycket. jag har en månad framför datorn att ta igen på en timme :O önska nig lycka till och 30 minuter har redan gått..

fast det var inte av tiden jag skulle gråta utan av alla tusentals rusningar jag drabbats av, dels för ac här inne, som jag tror står på minusgrader, dels för studentbilderna, för alla andra bilder från hemma, från bilderna på facebook ifrån min konfirmation :')

jag har hunnit titta på bilder, fått reda på att jag blivit antagen til högskolan och längtat hem, önskat att strängnäs fanns på Öland, mamma kommer ikväll, så det känns bra. likaså Klas mamma å pappa å så några till.. min faster å farbror plus att vi redan har främmande.

jag är ledig, Klas jobbar, jag ska vänta på honom till klockan fem. i tre timmar till, vad gör man i en semesterstand själv i tre timmar?

- jag förstår inte hur stor jag är? (jag)
-nej, det gör du tydligen inte.. (Klas)

jag menade gammal, inte stor på bredden. aja hur som helst, det var väl där inlägget började.. i att förstå saker. jag är antagen till högskolan, jag är ganska vuxen. jag ska böjra min framtid, som iförsig pågått ganska länge,. typ i 19 år.. är det meningen, att man varje beslut man fattar ska innebära en tanke på imorgon, jag vet inte, det blev mycket känslor nu, får väl bli en prommenad i solen, till slottsruinen kanske, där är det fint. jag måste tänka, tänka på i höst.. om om en månad.

nu har jag tackat ja, ja till lärarprogramet med öppeningång på mälardalenshögskola.
oj!
högskola.

 en kvart kvar.. jag känner mig stressad, mer stressan än igår när alla skulle ha mat mellan klockan tolv mitt i natten till klockan ett och jag och Klas var själva. men det gick bra. det kändes bra, lugnt men effektivt å så fick jag beröm, en kund tyckte att jag var duktig, att han inte sett någon som var så effektik. stolt :)

nu har jag gjort det viktiga, jag har tackat jag til högskolan och varit inne på banken. vuxenpoäng

tio minuter kvar, det här är ett rörigt inlägg, säkert med 100 stavfel, det bjuder jag på. jag ska  ju bli lärare :O

fem minuter kvar, nån ska ha min dator. nummer tre. jag är hungrig.. sugen på något.

jag älskar Klas, det får avslutas så
jag älskar att han är här
att vi är tillsammans hela tiden.
det kan inte bli bättre, jag lovar

puss

RSS 2.0